петак, 24. март 2023.

[K-ETA] Navštivte Koreu a udělejte si nezapomenutelné vzpomínky na celý život.

Navštivte Koreu a udělejte si nezapomenutelné vzpomínky na celý život.

cestovat

K-ETA je korejský elektronický cestovní autorizační systém, který musí používat všichni cizinci vstupující do země. K-ETA začala fungovat 1. září 2020 a od 3. května 2021 musí všichni cizinci používat K-ETA.Jednoduchý proces žádosti - Chcete-li požádat o K-ETA, stačí zadat jednoduché informace a provést platbu přes internet. Nemusíte absolvovat těžkopádné procedury, jako je vyplňování formuláře žádosti o vízum, návštěva ambasády nebo předkládání dokumentů. Pokud navíc podáte žádost přes mobilní aplikaci, můžete se přihlásit pohodlně kdykoli a kdekoli.

domovská stránka k-eta

Korea je země s různými kouzly, jako je historie, kultura, příroda a jídlo. Pokud jste cizinec, který navštíví Koreu poprvé, rád bych vám představil několik dobrých míst k návštěvě.Arirang Park, Jeongseon, Gangwon-do - Nachází se v Jeongseon, Gangwon-do, Arirang Park je tradiční kulturní zážitkové centrum s tématem Arirang, kde můžete zažít tradiční korejské hry, jídlo a lidové umění. Kromě toho jsou krásné i přírodní scenérie, takže je to místo, kde si užijete s rodinou nebo párem.Itaewon - Itaewon nabízí různé kulturní zážitky. Je zde zážitkové centrum hanbok, kde se můžete vyfotit v hanboku, tradičním korejském kroji, a tradiční kulturní centrum, kde můžete zažít tradiční korejskou kulturu.Yeosu, Jeollanam-do - Yeosu je město nacházející se na jihozápadě Koreje a vyznačuje se krásnou scenérií moře, ostrovů a hor. Doporučuje se jako místo, kde si můžete užít přírodu, protože tam jsou různé atrakce, jako je noční moře Yeosu, ostrov Geomundo a ostrov Odongdo.

cestovní pas

Korea je země, která nabízí různé chutě a jídla a mnoho cizinců si korejské jídlo zamiluje. Následující seznam představuje reprezentativní korejská jídla a restaurace, které musí cizinci při návštěvě Koreje vyzkoušet.Kimchi Jjigae - Kimchi Jjigae je jedním z nejreprezentativnějších pokrmů kimchi v Koreji. Kimchi, vepřové maso, tofu, škrob atd. lze společně vařit, aby chutnaly pikantně a plně.Bulgogi - Bulgogi je jedním z nejznámějších korejských masových jídel. Může být vyroben z různých druhů masa, jako je hovězí, vepřové a kuřecí. Bulgogi je známé svou velmi jemnou a pikantní chutí a ještě lépe chutná s vařenou rýží.Jeonju Bibimbap - Jeonju Bibimbap je jedním z nejznámějších bibimbapů v Koreji. Toto jídlo pochází z oblasti Jeonju a připravuje se smícháním koření z červené papriky s lepkavou rýží, různou zeleninou, masem a vejci. Bibimbap, vyrobený ze specialit z oblasti Jeonju, je reprezentativní korejské jídlo, které si mnoho lidí užívá díky své jedinečné chuti a vůni.

vízum pro koreu a eta

Také Korea je zemí, kde si můžete pochutnat na různých jídlech a nápojích. Mezi typická korejská jídla patří kimchi, bulgogi, tteokbokki a naengmyeon, stejně jako řada dalších regionálních potravin a nápojů. Zejména tradiční korejský čaj Hancha je také velmi známý.Jedinečné kavárny – V Koreji je mnoho jedinečných kaváren. Existují například kočičí kavárny, psí kavárny a kavárny s knihami. V těchto kavárnách si můžete vychutnat zvířata a knihy s atmosférou kavárny.

k-eta expirace

K-ETA je systém, který umožňuje cizincům navštěvujícím Koreu pohodlně požádat o vstup bez víza. Zkratka pro KOREA ELECTRONIC TRAVEL AUTHORIZATION, o vízum je možné požádat na internetu a vystavit jej do 24 hodin po screeningu.

k eta webové stránky

APPLY FOR K-ETA

Нема коментара:

Постави коментар

Share this